Vodimo vas na Los Ninos de los Ojos Rojos

Vodimo vas na Los Ninos de los Ojos Rojos

DJEČACI CRVENIH OČIJU (Los Ninos de los Ojos Rojos), koji dolaze iz španjolskog Caceresa, sutra će, 23. ožujka održati veliki koncert u zagrebačkoj Močvari. Budući da su već odsvirali više od 600 koncerata na brojnim festivalima, dobar provod je zajamčen.

U Zagreb su sletjeli prije nekoliko dana i već su nastupili u Bihaću i Banjoj Luci. Oba koncerta su prošla fantastično, a publika ima samo riječi hvale. Da ponovimo, Los Ninosi su izdali tri albuma "Venge Enseguia", "Los Hijos del Humo" i "Los Veo Todo Claro". Nastupali su na festivalima diljem Europe pa čak i dijelili stage s Asian Dub Foundationom, a klincima u Senegalu poklonili su 50.000 eura koje su dobili prodajom reketa Rafaela Nadala. Sutra imaju zakazano druženje sa studentima španjolskog jezika na Filozofskom fakultetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbržim čitateljima Indexa koji na index.nagrada@gmail.com pošalju mail naslovljen "Los Ninos - ulaznice" ili "Los Ninos - CD", u kojemu će navesti svoje osobne podatke i točan odgovor na pitanje "Što u prijevodu znači Los Ninos de los Ojos Rojos?", poklanjamo 10 ulaznica i dva CD-a "Lo Veo Todo Claro". Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara