Vrući film sa Severinom ukraden iz njene privatne kolekcije

U KOMUNIKACIJI sa Severinom i njenim managerom Tomislavom Petrovićem, saznali smo kako je snimka u posjed koje je došao Index.hr ukradena iz njene privatne kolekcije.

Index.hr jučer navečer objavio je tekst o Severininim vrućim dogodovštinama zabilježenim kamerom. Kad kažemo vrućim dogodovštinama, ne mislimo ništa loše. Dapače, radi se o scenama u kakvima svatko "s životom" sam svakodnevno sudjeluje kod kuće - napisali smo jučer.

Ako može Paris Hilton, o čijoj su snimci slične vrste vijest objavili i mediji poput BBC-a i CNN-a, može i prema mnogima najatraktivnija Hrvatica - zaključili smo pri pisanju originalnog teksta, i objavili šaljiv članak u kojem, na užas posjetitelja, nismo pokazali ništa što sama Seve nije pokazala na koncertima. 

"U filmu bih se i skinula" - izjavila je Seve jednom prigodom, pa smo ekskluzivu na Severinu "ko od majke rođenu" ipak ostavili njoj samoj - objavili smo jučer u tekstu.

Iako smo posjetiteljima poručili da se ne trude zivkati nas i moliti snimku, jer im istu nećemo ustupiti ni pod kojim uvjetima, uporne to nije spriječilo da nam u roku od dvadesetak minuta od objave članka ponude novac za snimku.

Dapače, nakon što smo saznali da se radi o ukradenom filmu, zamoljeni od Severininog managera Tomislava Petrovića odlučili smo ukloniti i screenshotove.

Severina je za Index.hr čitav događaj komentirala izjavom:

"Zahvaljujem Indexu što ne sudjeluje u uništavanju tuđih života i tuđe privatnosti. Još jednom se pokazalo da je ljudska zločestoća, glupost i zavist beskonačna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinu kopiju koju posjedujemo voljni smo momentalno pokloniti Severini - objavili smo sinoć, ali i dodali da ne treba imati iluzije da ista već nije više puta kopirana prije nego što je došla u naše ruke. 

I doista, Severina je na usenetu i hrvatskim forumima tema broj jedan, a za snimku se nude i solidne cifre, pa je vjerojatno pitanje dana kada će se ukradeni film proširiti putem P2P programa. 

"U kakav god tehnološki celofan pokušavali zamaskirati svoju nemoć, neka samo nastave za svojim virtualnim igricama. A ja ću ipak ostati sretna." - izjavila je Severina za Index.

Ipak, stava smo da je i Severina ovdje trebala odigrati kulerskije, i čitavu priču iskoristiti sebi u prilog. Svatko ko može se ševi, a blago onima koji uz to mogu pokazati ono što može Severina.

Naš cilj je bila zajebancija u stilu "i mi imamo Paris Hilton". Da smo željeli preko noći utrostručiti posjetu, ponudili bismo snimku na download. A mi nismo prikazali niti bradavicu.

Ali mi ipak nemamo Paris Hilton. Dok je spomenuta curenje snimke iskoristila za dizanje vlastite popularnosti, Severinu je članak nažalost zapekao. A to nit je bio cilj, nit nam je priča u takvim okolnostima zabavna.

Članak je bio zabavan dok je trajao, ali materijal je njezin, a s obzirom da se radi o ukradenoj snimci, dajemo pravo Severini da odluči hoće li ga pokušati držati dalje od očiju javnosti. A kako je Severini očito jako stalo da to učini, mi joj to nećemo otežavati.

Matija Babić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara