Završen Big Brother: Saši milijun kuna

Završen Big Brother: Saši milijun kuna

POBJEDNIK prvog Big Brothera u Hrvatskoj i osvajač milijun kuna je 33-godišnji Bjelovarčanin Saša Tkalčević koji je u finalu dobio više glasova od Marine, Alena i Zdravka.

Zbog svog izgleda, dugokosi biker, tetoviran skoro po cijelom tijelu, u početku je izazivao podozrive poglede ostalih ukućana, piše na stranicama Big Brothera. Osvojio je njihove simpatije već na prvom tjednom zadatku - održavanja vatre, kad je svojim praktičnim znanjem i iskustvom podučio ostale kako se cijepaju drva, a također je i prvi reagirao kada je skoro izbio požar. Uzeo je aparat i "ohladio" drveni zid dvorišta.

Saša će biti zapamćen i po svojem inovativnom duhu; napravio je ukupno sedam krpenjača, mrežu za odbojku, košarkaški koš, koplje i dvije vrste meta, štule, božićnu majicu, ružuo od voska, a također je bio i glavni bodypainter u kući.
Osim što je veliki kreativac, Saša je i veliki destruktivac koji kad se zaigra, lomi sve oko sebe. Spisak polomljenih stvari jednom je prilikom morao nabrojati i Big Brotheru. Na njemu su se našle skoro sve čaše u kući, zatim vaze, lampe, jedan prozor, komoda za cipele, naslon od kauča, dvije devastirane fotelje i nekoliko stolaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša je također bio najšeprtljaviji stanar: bezbroj padova sa stolice, stolova, iz jacuzzija, s monocikla i lopte za hodanje kao i sklizanje po podu s nasapunjanim stopalima i sjedenje u umivaoniku.

Od stanara, u početku se najviše družio s Krešom i Ozrenom, da bi se kasnije sprijateljio sa Zdravkom, s kojim je proveo najviše zajedničkog vremena.

Njegov rođendanski party bio je najrazuzdaniji od svih. Big Brother je pripremio iznenađenje ukućanima i doveo Playboyevu zečicu s kojom su se muški stanari kuće - Saša, Zdravko i Alen, zabavili.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara