Zbog recesije pomaknuti izbor za Miss Universe Hrvatske održava se u Zagrebu za dva tjedna

Zbog recesije pomaknuti izbor za Miss Universe Hrvatske održava se u Zagrebu za dva tjedna

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

RECESIJA je pomutila planove organizatorima izbora za Miss Universe Hrvatske tako da se umjesto u već tradicionalnoj Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner, ove godine izbor održava sa mjesec dana zakašnjenja, 27. ožujka, i to u dvorani Kornati zagrebačkog Hypo Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finale je ušlo 20 djevojaka, a samo jedna od njih će ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2010. Novoizabrana Miss, uz brojne poklone i nagrade, u trajno vlasništvo dobit će i automobil te će imati priliku predstavljati Hrvatsku na svjetskom Izboru za Miss Universe. Izbor će voditi Nikolina Pišek, a nastupat će: Goran Karan, Lana Jurčević, Jelena Rozga, Feminnem, Franka Batelić te plesna grupa Atomic Dance.  

Izbor Miss Universe Hrvatske po prvi puta je održan 1997. godine. Vlasnik licence je Vladimir Kraljević, koji je ranije  kazao da je, osim promjene lokacije, novost ove godine i ta da izbor više neće prenositi HTV nego jedna druga televizijska kuća. Zbog recesije je, podsjetimo, propala i organizacija svjetskog finala izbora Miss Universe, koje se ove godine trebalo održati u Hrvatskoj, u Areni Zagreb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara