Zbog vrućih Brazilki i najzagriženiji poslovnjaci dižu noseve iz ugovora

Zbog vrućih Brazilki i najzagriženiji poslovnjaci dižu noseve iz ugovora

Zagreb Transport show na Velesajmu jedna je sasvim ozbiljna manifestacija s ozbiljnim ulagačima i poslovnim ljudima u sterilnim odijelima. Međutim, organizatori znaju kako probuditi (pre)ozbiljne poslovnjake i ambijent ispunjen najnovijim kamionima i autobusima pretvoriti u pravi estetski doživljaj. Magda i Lia, članice plesne grupe Deuza Negra svojom su kratkom točkom danas doslovno zapalile Velesajam i natjerale i najzagriženije poslovnjake da dignu poglede s kupoprodajnih ugovora i barem nakratko uživaju u atraktivnom plesu - made in Brazil.

"Divno nam je u Hrvatskoj, oduševljene smo i uživamo u svakom trenutku", rekle su nam prije nastupa. U usporedbi hrvatskih i brazilskih muškaraca vrlo su oprezne - kažu da ima razlika, ali su male i nebitne, te kako su i jedni i drugi vrlo strastveni, što se njima iznimno dopada. Unatoč iznimno atraktivnom izgledu (sad pogled na fotku), nemaju problema s nasrtljivcima, svoj posao doživljavaju kao zabavu i uživaju u svakom trenutku.

A ono što je, iz našeg "slavenskog kuta" gledano, najzanimljivije jest činjenica da su njihovi kostimi i mazni pokreti zapravo dio nacionalnog folklora. Nikad nismo vidjeli bolji način da se sačuva narodno kulturno blago i istovremeno natjera muški rod na iznenadno namještanje hlača, sklanjanje pogleda ili crvenilo u licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više fotografija Magde i Lie pogledajte u našoj galeriji.

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara