Željko Kerum i njegova djevojka Fani Horvat postat će roditelji u travnju?

Željko Kerum i njegova djevojka Fani Horvat postat će roditelji u travnju?

Tekst: D.D.
Foto: Joško Ponoš / CROPIX

ŽELJKO KERUM i njegova ljubavnica Fani Horvat još su uvijek glavna tema svih hrvatskih medija. Nakon što je obavijestio javnost da ostavlja suprugu i dvoje djece zbog 24-godišnje Fani mnogi su postavili pitanje koji je konkretan razlog Kerumove odluke - ljubav prema mlađahnoj ljubavnici ili dijete koje je na putu? Posljednja informacija koja je zaintrigirala javnost, kako prenosi Slobodna Dalmacija, je ta da bi Kerum u travnju sljedeće godine trebao postati otac, što znači da je Fani u trećem mjesecu trudnoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U kuću na Mejama, Kerum i Fani, trebali bi se useliti prije Božića

Također, tvrde mediji, njihov novi dom trebala bi postati luksuzna vila na Mejama i to do kraja ove godine, prije Božića. Kuća koja se ovih dana uređuje za zaljubljene golupčiće nalazi se na površini od 400 metara kvadratnih, a u izgradnji su i garaže za sve automobile splitskog gradonačelnika.

Vezu Željka Keruma i Fani Horvat pozitivno su komentirali i mnogi naši celebovi koji smatraju da je jako pohvalno od Keruma što je javno priznao svoju nevjeru i ljubav prema dugogodišnjoj djevojci. Ipak, iako zbog toga ispaštaju njegova supruga Ankica i dvoje djece, prema mišljenju mnogih, ljubav je jednostavno nešto što se ne može kontrolirati, pa je tako i Kerum ovaj put poslušao srce, a ne razum.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara