Calista Flockhart nije se znala nositi sa slavom koju joj je donijela Ally McBeal

Screenshot: YouTube/Fox

CALISTA Flockhart je u nedavnom podcastu The Hollywood Reporter’s Awards Chatter otkrila da joj je uloga u Ally McBeal imala negativan utjecaj na mentalno zdravlje.

Odvjetnička serija Ally McBeal, kreatora Davida E. Kelleyja, prikazivala se od 1997. do 2002. godine i osvojila je Zlatni globus i Emmy. Serija prati odvjetnicu Ally McBeal koja je radila u fiktivnom odvjetničkom društvu Cage and Fish. Iako je riječ o odvjetničkoj seriji, u središtu priče bili su međuljudski odnosi i privatni životi glavnih likova.

Prije nego što je dobila ulogu u Ally McBeal, Flockhart je većinom glumila u kazališnim predstavama u New Yorku, a audicija za seriju joj se svidjela jer ju je podsjetila na kazalište. U intervjuu se prisjetila svoje prve audicije u Los Angelesu.

"Sjećam se da je soba bila puna ljudi u odijelima i da nije bilo kamere ni šminke. Imala sam osjećaj kao da sam na audiciji za kazališnu predstavu. Osjećala sam se kao da sam odjednom u predstavi", izjavila je glumica.

Screenshot: YouTube/Fox

Nije bila spremna na gubitak privatnosti

Nakon što je dobila ulogu u seriji i shvatila koliki je hit Ally McBeal, Flockhart je u početku mislila kako je to super jer je serija pronašla svoju publiku. No, ubrzo je promijenila mišljenje. Njezina slava došla je gotovo preko noći, zbog čega se nije stigla pripremiti na gubitak privatnosti.

"Ne želim zvučati kao gunđalo, ali paparazzi su me pratili svugdje. Ako ću biti iskrena, mislim da se nikada nisam priviknula na paparazze", objasnila je Flockhart i dodala da je slava imala jako loš utjecaj na njezino mentalno zdravlje.

"Prestala sam izlaziti iz kuće. Prestala sam izlaziti i postala sam izolirana", dodala je. "Mislim da... Ne želim reći da sam bila depresivna, ali bilo je jako teško. To mi je bio pravi izazov."

Glumica je također rekla da bi joj život izgledao znatno drugačije da nije pristala na Ally McBeal te da bi vjerojatno nastavila glumiti u kazalištu.

Flockhart se ove godine pojavila u hvaljenoj seriji Feud: Capote vs. The Swans, koja je u Hrvatskoj dostupna na Disneyju+. Glumica je utjelovila Lee Radziwill, sestru Jackie Kennedy i damu iz visokog društva, koja je bila prijateljica pisca Trumana Capotea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.