Gledatelji Netflixa su se navukli na novu krimi seriju: Teško ju je prestati gledati

Screenshot: YouTube

KRIMINALISTIČKI triler Burning Body stigao je na Netflix prije desetak dana i oduševio gledatelje. Radnja je smještena u Barcelonu, a prati istragu slučaja ubojstva policajca čije je spaljeno tijelo pronađeno u automobilu.

Ubrzo se otkrije da se policajčeva žena i njezin ljubavnik smatraju glavnim osumnjičenicima. To otkriće pobuđuje zanimanje javnosti i počinje se razotkrivati mreža toksičnih odnosa, prijevara, nasilja i seksualnih iskorištavanja žrtve.

"Priča o ljubavnom trokutu koji je krenuo po zlu prati nasilne i uzavrele odnose žrtve i njegovih potencijalnih ubojica", stoji u sinopsisu Netflixa.

U režiji Jorgea Torregrossa (Intimacy, La Vida Inesperada), Burning Body temelji se na istinitoj priči, a glavne uloge tumače Úrsula Corberó iz Money Heista, Quim Gutiérrez i Eva Llorach.

 

Reakcije gledatelja na X-u su fantastične.

"Burning Body je fenomenalan. Svaka nova epizoda je bolja od prethodne", "Odlična serija, teško ju je prestati gledati", "Ako ste ljubitelj krimića, počnite gledati Burning Body i zahvalite mi kasnije", neki su od komentara.

Serija je u cijelosti snimljena u Barceloni u Španjolskoj, gdje se 2017. dogodio stvarni slučaj ubojstva koji je inspirirao seriju. Snimanje je započelo u rujnu 2022. i završilo u veljači sljedeće godine.

Pročitajte više

 

Pročitajte više