Fanovi pronašli fotku Pedra Pascala iz srednje škole, postala je viralna

Foto: EPA

ZVIJEZDA hit serije The Last of Us postala je fenomen na TikToku, a videozapisi s tagom njegovog imena prikupili su čak devet milijardi pregleda. Sada se pojavila njegova fotka iz srednje škole koja je postala viralni hit i nasmijala fanove.

Tiktokerica @bellsontour podijelila je video s naslovom "Svaki put kad se sjetim da je moja mama bila prijateljica s Pedrom u srednjoj školi", a video je postao viralan prikupivši 14.4 milijuna pregleda i tri milijuna lajkova.

@bellsontour i crack open this yearbook about once a month #pedropascal #greenscreen #fyp ♬ save a horse ride a cowboy - 𓆩ꨄ︎𓆪

Pascal je pohađao Orange County School of the Arts i diplomirao je 1993., a u godišnjaku je napisao podužu poruku mami tiktokerice.

"Obećaj da me nećeš zaboraviti"

"Zadrži ovo!" napisao joj je Pascal, dodavši: "Obećaj da me nećeš zaboraviti i da ćeš biti moj prvi spoj na dodjeli Oscara."

Obožavatelji su potpuno oduševljeni ovim otkrićem, a jedan je korisnik komentirao: "Kao da je i tada već znao da će biti slavan." Drugi su se pitali jesu li Pascal i mama tiktokerice ostali u kontaktu, a neki se nadaju ponovnom susretu.

"Jesu li ostali u kontaktu?" upitao je jedan obožavatelj, a drugi dodao: "Kako da ih ponovno spojimo?"

Fotke kruže društvenim mrežama

No Pascal nije popularan samo na TikToku, njegove fotke iz srednje škole kruže društvenim mrežama, a fanovi pišu kako se nije puno promijenio te da je i tada bio "presladak."

 

Pročitajte više