Optička iluzija koja je izludjela ljude: Možete li pronaći jezivi lik na ovoj fotki?

Foto: X

NA DRUŠTVENOJ mreži X (donedavno poznatoj kao Twitter) pojavila se viralna optička iluzija koja skriva jezivo lice žene, a ljudi se muče kako bi ga pronašli. 

Optička iluzija koja je pregledana čak 22 milijuna puta prikazuje dvije djevojčice, jednu s plavom i drugu sa smeđom kosom, kako sjede jedna do druge, a lice plave djevojčice okrenuto je prema prijateljici. Međutim, u liku djevojčice s plavom kosom skriveno je lice jezive žene. Možete li ga vidjeti? 

"Zaškiljite i vidjet ćete" 

Dobar dio ekipe na X-u bio je propisno frustriran pošto nikako nisu uspijevali pronaći treće lice, dok je nekima to bio lagan zadatak. 

"Kako bi lice trebalo izgledati? Što propuštam?", "Ja ne vidim ništa" i "Zaškiljite i vidjet ćete", neki su od komentara. 

Oni koji su uspjeli, ugledali su lik žene zastrašujućeg izgleda s blijedo bijelim licem i tamnim očima koje blješte s lijeve strane slike. Skrivena je u kosi i tijelu plavokose djevojčice i, da, lakše ju je uočiti kad znate gdje tražiti, iako je to ne čini manje jezivom. 

Ako se i dalje mučite, pogledajte zamućenu fotku na kojoj bi se lice trebalo jasnije vidjeti. 

Dakle, bočna strana lica plavokose djevojčice čini čelo žene, dok sjena u kosi i ispod brade oblikuje ženine oči. Pri dnu kose nalazi se nos, a nabor na djevojčinoj majici oblikuje usta. Nema na čemu. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više