64 milijuna sati gledanja i jeze: Ovo je najpopularnija serija u Hrvatskoj i svijetu

Screenshot: Netflix

ČETVRTA sezona serije You trenutno je najpopularniji sadržaj na Netflixu u Hrvatskoj, ali i u čitavom svijetu. U proteklih tjedan dana gledatelji Netflixa potrošili su više od 64 milijuna sati na seriju You, a u top 10 najgledanijeg sadržaja nalazi se već pet tjedana. O seriji od prve sezone govore kao o najjezivijoj seriji koju je Netflix ikada prikazao. Prvi dio četvrte sezone na Netflix je stigao u veljači, a drugi dio sredinom ožujka.

Oprez! Tekst može sadržavati spojlere!

 

Seriju je kreirao Greg Berlanti, a temelji se na romanima Caroline Kepnes. Nakon što je serija objavljena na Netflixu, njena popularnost je iznimno porasla i tjednima se držala u trendingu te streaming platforme.

Neočekivani plot twist u četvrtoj sezoni

Serija prati serijskog ubojicu Joea Goldberga koji u četvrtoj sezoni dolazi u London. Goldberg svake sezone mijenja lokaciju. Duboko uznemireni romantični serijski ubojica otputovao je iz New Yorka u Los Angeles, a potom u Pariz. Na kraju treće sezone gledatelji su vidjeli krajnje neprijateljski odnos Joea Goldberga (Penn Badgley) i Love Quinn (Victoria Pedretti).

Nakon toga Joe ponovno mijenja mjesto stanovanja kako bi pronašao svoju novu opsesiju, Marianne.

U četvrtoj sezoni događa se i neočekivani plot twist. 

 

Naime, na kraju trailera za drugi dio četvrte sezone stiže iznenađujuće otkriće. U traileru se vidi Joe kako ulazi u sobu i pronalazi svoju ženu, Love Quinn, koja je naizgled umrla na kraju treće sezone, kako sjedi na stolcu i čita knjigu koju je napisao Rhys Montrose, lik iz četvrte sezone.

 

Pročitajte više