Deppu su za povratak u Pirate s Kariba nudili 20 milijuna dolara, ali ih je odbio

Screenshot: YouTube

OBOŽAVATELJI bi voljeli ponovno vidjeti Johnnyja Deppa u ulozi Jacka Sparrowa, ali nažalost glumac više ne planira raditi s Disneyem, piše Daily Mail.

Zauvijek je završio s Disneyem

Unatoč brojnim špekulacijama da će se Depp vratiti u franšizu, njegovi prijatelji kažu da je zauvijek završio s Disneyem. Ljut je na njih što su prekinuli suradnju s njim nakon što ga je bivša supruga Amber Heard optužila za zlostavljanje.

Glumčevi prijatelji kažu da je Depp rekao da ga ne zanima pojavljivanje u ulozi Sparrowa. "Samo tako su ga odbacili, a Amber je lagala", rekao je Deppov prijatelj. Za povratak u ulogu Jacka Sparrowa nudili su mu navodno 20 milijuna dolara.

Producent filma ga je želio nazad

Podsjetimo, krajem prošle godine producent Jerry Bruckheimer rekao da je "rade na tome" kako bi vratili Deppa u novi nastavak Pirata s Kariba. Bruckheimer je bio otvoren prema opciji da se Depp vrati Disneyjevoj franšizi jer bez njegova lika, koji se pojavio u svih pet nastavaka, nemoguće je zamisliti šesti nastavak. 

Film je bio stavljen na čekanje zbog toga što se nije znalo kako će Deppov slučaj na sudu s Amber Heard završiti, jer ga je Disney suspendirao zbog toga.

Pročitajte više