Dječak Marko iz Gornje Jelenske promašio penal, ali proslavio kao Cristiano Ronaldo

SIMPATIČAN trenutak zabilježen je na utakmici dječjeg nogometnog kluba Jelengrad iz Gornje Jelenske u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Jedan od igrača, Marko Gradiček, pucao je penal i - promašio. No Marko je mislio da je zabio gol pa je počeo slaviti u stilu Cristiana Ronalda, na veliko iznenađenje ostalih.

 

"Kad smo ga poslije utakmice pitali za to, rekao je da je prvo mislio da je bio gol pa je slavio, a poslije, kad je shvatio da nije gol, rekao je da nema veze, da je njemu samo bitno da je on pucao penal", rekli su za Index iz ŠNK Jelengrada na čijem Facebook profilu je osvanula simpatična snimka slavlja nakon promašenog penala.

"Proslava u maniri Ronalda"

"I Jelenska ima svog CR7. Jutros su prstići odigrali drugu utakmicu, a prvu u povijesti kluba u Gornjoj Jelenskoj. Izgubili su 0:9 od ekipe Libertas Novska, ali najbolji trenutak utakmice pripao je nama. Profulan penal, ali proslava u maniri Ronalda. Mladi bambi je još večer ranije naumio odraditi OSU i pokazao karakter i u promašaju. Odradio sa stilom", našalili su se u opisu videa.

Inače, riječ je o ekipi dječaka u dobi od šest do osam godina.

Pročitajte više

 

Pročitajte više