Donald Trump podijelio je svoje mišljenje o novom dečku Taylor Swift

Foto: EPA

Osim ako niste živjeli ispod kamena, znate da Taylor Swift ima novog dečka. Iako još prije samo nekoliko tjedana mnogi ljudi nisu ni znali da postoji, 33-godišnji Travis Kelce, igrač Kansas City Chiefsa i jedan od najuspješnijih igrača američkog NFL-a, trenutno je najpoželjniji frajer na svijetu.

Travis je od srpnja na radaru "swiftiesa" kada je prvi put otkrio da je bio na koncertu Taylor Swift s namjerom da joj da svoj broj mobitela, no kad se ona prije nekoliko dana pojavila na stadionu kako bi navijala za njega u utakmici protiv Chicago Bearsa, postao je glavna tema na internetu.

Čak je i Donald Trump podijelio svoje mišljenje o njemu. Bivši predsjednik SAD-a (77) osvrnuo se na navodnu vezu između NFL igrača i pop zvijezde tijekom intervjua za Daily Caller. Trump je paru poželio sve najbolje, ali je i nagađao hoće li njihova romansa potrajati:

"Želim sve najbolje za oboje. Nadam se da će uživati u svom životu, možda zajedno, možda ne - najvjerojatnije ne." Njegovi komentari o pjevačici dolaze godinama nakon što ga je ona u nekoliko navrata javno osudila.

Swift: Moram biti na pravoj strani povijesti

U svibnju 2020. progovorila je protiv Trumpa nakon što je prijetio da će pokrenuti nasilje na prosvjedu u Minneapolisu, koji je pokrenut kao odgovor na smrt Georgea Floyda. "Nakon što ste potpirivali vatru nadmoći bijele rase i rasizma tijekom cijelog svog predsjedničkog mandata, imate hrabrosti glumiti moralnu superiornost prije nego što zaprijetite nasiljem?" napisala je na X-u (bivšem Twitteru).

Snimka iz dokumentarca o Swift na Netflixu Miss Americana iz 2020. prikazuje kako ona prkosno govori svom timu da će govoriti protiv Donalda Trumpa i republikanske senatorice Marshe Blackburn. "Ovo je nešto za što znam da je ispravno... Moram biti na pravoj strani povijesti", rekla je.

Pročitajte više

 

Pročitajte više