FOTO Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni tijekom rasprave u automobilu

Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI par Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su tijekom ozbiljne rasprave u automobilu u Los Angelesu. Sjedili su u parkiranom automobilu i razgovarali.

Većinom je govorio Ben, a Jennifer ga je slušala s ozbiljnim, pomalo ljutim izrazom lica. Zbog čega su se prepirali još uvijek nije poznato, no strani mediji naslućuju da je do rasprave došlo nakon što su objavljene fotografije na kojima Ben Affleck sjedi u automobilu s bivšom suprugom Jennifer Garner i izgledali su vrlo blisko.

Ben i J.Lo u više navrata snimljeni su u ne tako sjajnom raspoloženju u javnosti. Prije nekoliko mjeseci Ben je zalupio vrata automobila nakon što je Jennifer ušla u njega.

Proslavili prvu godišnjicu

U kolovozu par je proslavio svoju prvu godišnjicu braka. Par se vjenčao u kolovozu prošle godine na raskošnoj ceremoniji na Affleckovom imanju Riceboro u Georgii u SAD-u, kojoj su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji i obitelj. Prije toga, Ben i Jennifer vjenčali su se u Las Vegasu. 

J.Lo i Ben upoznali su se na snimanju filma 2001. godine. Započeli su vezu 2002. i brzo se zaručili. Morali su odgoditi svoje vjenčanje koje je bilo zakazano za rujan 2003., no naposljetku su se 2004. godine razišli. Međutim, prije dvije godine par je obnovio svoju ljubavnu priču.

Pročitajte više

 

Pročitajte više