Halid Bešlić se 2009. borio za život: "Svaki dan prolazim pored mjesta nesreće"

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

HALID BEŠLIĆ je 2009. godine doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubio desno oko, a jednom prilikom progovorio je o posljedicama s kojima se nosio i godinama kasnije.

"Svaki dan prolazim pored mjesta gdje sam doživio nesreću. Stalno pomislim je li se tada nešto moglo promijeniti. Imam posljedicu da ne vidim na oko, ali ostalo sam sanirao. Vrijeme brzo prolazi, stižu me godine, refleksi zatupljuju. Volio bih da se to nije dogodilo, a možda je to i dobro jer otad sam prestao pušiti i to je vrlo bitno za moju karijeru", rekao je 2018. za srpske medije.

"Kad su me odvezli u bolnicu i stavili me u induciranu komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam loš imunitet. Nastala je borba za moj život. Izgubio sam jedno oko, ali sam dobio pluća kad su mi izbacili svu tu vodu", dodao je.

Ljetos završio u bolnici

Pjevač je i u lipnju ove godine imao zdravstvenih problema, nakon čega mu je ugrađen stent. Halid se inače već godinama bori sa šećernom bolesti, a ranije je rekao da pazi na svoje zdravlje i da je promijenio način prehrane.

"Malo je šećer učinio svoje, pijem lijekove, malo sam korigirao prehranu, večeru sam izbacio, ne jedem više kruh", rekao je jednom prilikom.

 

Pročitajte više