Gandalf (85) pao s pozornice u kazalištu, vrištao je u bolovima

Foto: Facebook

Sir Ian McKellen (85), mlađim generacijama poznat kao Gandalf iz Gospodara prstenova, pao je s pozornice tijekom predstave na West Endu, piše Daily Mail. Glumac se navodno spotaknuo o rekvizite i pao te počeo vrištati u bolovima i moliti za pomoć.

"Pomozite mi, moje ruke...", navodno je ponavljao glumac u kazalištu Noël Coward u Londonu, gdje je igrao predstavu Player Kings. U pomoć su mu priskočili liječnici iz publike, a ubrzo je stigla i hitna pomoć i prevezla ga u bolnicu. Publika je ispraćena iz kazališta uz obavijest da je predstava otkazana. Iz kazališta su za Daily Mail otkrili da se McKellen osjeća dobro i da očekuju brz oporavak, no dodali su da je otkazana i predstava koja se trebala održati danas "kako bi imao vremena odmoriti se".

"Svi su bili prestravljeni kad se to dogodilo, zbog njegovih godina prepali smo se da bi to moglo biti kobno po njega", rekao je jedan od posjetitelja predstave. Inače, predstava Player Kings u istom kazalištu igra sve do srpnja, nakon čega bi trebala obići kazališta diljem Velike Britanije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.