Izveli su hit Lady Gage i Bradleyja Coopera. Filip Miletić: Čekaj, jesu oni u vezi?

Foto: Press

Zagrepčanka Lana Mandarić u Superstar je došla s Nicholasom koji ju je pratio na gitari, a odmah su zaintrigirali žiri koje je zanimalo jesu li u vezi. On je odrastao u Engleskoj, a rođen je u Makarskoj. Prije godinu dana se vratio živjeti u Hrvatsku da bi naučio hrvatski jezik i kulturu.

"Čekaj, njih dvoje su u vezi?" pitao je Filip Miletić ostatak žirija. "To ti nju pitaj", odgovorila mu je Nika. "Čekaj, nemoj tako baš", istaknula je Severina. "Nismo, ne", rekla je Lana. Priznala je da su zasad prijatelji i da ništa ne forsira, ali ne isključuje mogućnost da se dogodi ljubav između njih.

@superstarcroatia Lana Mandarić očarala je žiri, a pjevala je 'I See Red' #superstarhr2023 #rtlhrvatska #superstar #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

Severina: Ovo smo čekali

"Suradnja s Nicolasom došla je spontano, naše mame se znaju, iz istog su mjesta, ostale su povezane putem Facebooka i kada je došla ideja za jednu pjesmu, tražila sam repera na francuskom, mama je kontaktirala Nicolasovu mamu i one su nas spojile", otkrila je Lana o odnosu sa svojim prijateljem i glazbenim partnerom. 

"Za mene je ovo bilo fantastično. Jako ste zgodni, jako ste lijepi vas dvoje", komentirala je Severina izvedbu. Pitala je Nicholasa pjeva li i može li otpjevati nešto s Lanom. On je rekao da može i predložio hit Shallow koji su izveli Lady Gaga i Bradley Cooper u filmu Zvijezda je rođena.

"Ovo smo čekali", komentirala je Severina njihov zajednički nastup. Izvedba se svidjela i ostatku žirija i njih dvoje su prošli dalje. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više