Legenda heavy metala završila s operacijama i želi snimiti novi album 2024.

Foto: EPA

Legendarni heavy metal glazbenik Ozzy Osbourne izvijestio je da se oporavlja nakon nedavne operacije i najavio da planira snimiti "dobar rock album" 2024. godine, objavio je portal Metal Hammer.

Godina 2023. bila je još jedna teška godina za Ozzyja Osbournea. Pjevač Black Sabbatha bio je prisiljen otkazati svoju dugo očekivanu turneju No More Tours 2 u veljači i objavio je potpuno povlačenje s turneja.

U nedavno obnovljenom podcastu The Osbournes, Ozzy je opisao ozljedu kralježnice koja mu je zadavala mnogo problema u posljednjim godinama, priznavši da je mislio da je slomio vrat.

Ali u novom intervjuu za Metal Hammer, legenda heavy metala ponudila je pozitivne novosti o zdravstvenom stanju nakon posljednje operacije u rujnu.

"Operacija je prošla odlično"

"Sada sam imao sve operacije, hvala Bogu. Osjećam se dobro - samo se otegnulo. Mislio sam da ću stati na noge prije nekoliko mjeseci, jednostavno se nisam mogao naviknuti na ovakav način života, stalno mi nešto nije u redu. Još ne mogu normalno hodati, ali me više ništa ne boli i operacija kralježnice prošla je odlično."

Osim toga, Ozzy također daje optimističnu prognozu za 2024. godinu, uključujući planove za snimanje novog albuma. "Pripremam se. Već sam napravio dva albuma nedavno, ali želim napraviti još jedan album pa se vratiti na turneju", kaže odlučno.

Upitan za pojedinosti, Ozzy je priznao da ima studio u svom domu u Velikoj Britaniji i nada se ponovnom susretu s Andrewom Wattom. "Sada počinjem raditi na tome, a snimat ćemo u ranom dijelu iduće godine", kaže. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više