Lijepa glumica otkrila da brije lice: Radim to svaki drugi dan, kao zvijer sam

Foto: Profimedia

Glumica Eva Mendes tvrdi da je toliko dlakava da mora brijati lice "svaki drugi dan", a zbog toga je čak samu sebe opisala kao "zvijer". Naime, nakon što je na Instagramu kubansko-američka zvijezda otkrila tajnu svoje besprijekorne kože, a riječ je o metodi dermaplaninga, zaintrigirani pratitelj je upitao koliko često to treba raditi: "Jednom mjesečno, svaka dva tjedna...?"

"Ja sam zvijer pa mi vjerojatno treba svaki drugi dan!" uzvratila je šaleći se na svoj račun 49-godišnja Mendes opisujući kako to u njezinom slučaju izgleda. Tako tvrdi da joj je dovoljno da se naježi i da joj dlake izbiju, čak i ako je usred brijanja nogu pod tušem.

Dermaplaning je inače tehnika koja uključuje korištenje oscilirajuće oštrice za skidanje površinskih slojeva kože, što eliminira dlačice koje mnogi ljudi prirodno imaju na svom licu. Tretman također smanjuje pojavu ožiljaka od akni, finih linija i bora. I dok tako nazvana metoda zvuči sofisticiranije, Mendes voli nazvati stvari pravim imenom, pa je zato bez ustručavanja rekla "obrijala sam lice", što je izazvalo brojne reakcije.

"Primila sam puno komentara na moju prethodnu objavu od žena koje su brijale svoje lice godinama. U redu, pretpostavljam da je 'dermaplaning' preferirana riječ, ali to je što jest i volim ga!" rekla je glumica.

Pročitajte više