Madonnina kći na crveni tepih došla u potpuno prozirnoj haljini

Foto: Profimedia/ IMAGO

Lourdes Leon, kći pjevačice Madonne, izgleda slijedi njezine korake kada je u pitanju odijevanje. Na ovogodišnjem Vogue Fashion Night Outu u Madridu na crvenom tepihu pozirala je u odvažnom izdanju - prozirnoj haljini s crno-bijelim prugama.

Lourdes, koja je inače manekenka i pjevačica, ispod te je kreacije nosila samo gaćice. Uz haljinu, nosila je crnu torbicu sa srebrnim lančićima te kožne čizme na petu iste boje.

Madonnu nazvala "control freakom"

Manekenka je nedavno progovorila kako je bilo imati Madonnu za majku tijekom odrastanja. Otkrila je da se ponekad osjećala kao da je guši majčina stalna potreba za kontrolom.

"Moja mama je control freak, kontrolirala me cijeli život. Morala sam se potpuno odvojiti od nje čim sam završila srednju školu", rekla je Lourdes te je za Madonnu kazala da je bila zaista stroga majka i nije joj dopuštala izlaske.

"Tata bi me pustio da se ponekad vikendom družim s prijateljima, ali to stvarno ne bih smatrala izlaskom", rekla je Lourdes.

Kad je bila manja, napravila je majci pravi nered. "Sjećam se da sam upala u nevolju jer sam se popiškila po vrlo važnom dokumentu moje mame u njezinu uredu. Nije obraćala pozornost na mene, a ja sam samo čučnula...", rekla je Lourdes.

Pročitajte više

 

Pročitajte više