Mate Rimac u Dubaiju pozirao sa satom od 1.5 milijuna dolara: "Dizajner me zamolio"

Foto: Instagram/Jacob&Co

MATE RIMAC bio je na predstavljanju izgradnje luksuznog stambenog nebodera Bugatti Residences by Binghatti u Dubaiju. 

Mate je u jednom trenutku na ruci nosio smaragdni sat čija je cijena nevjerojatnih 1.5 milijuna dolara. Na Facebooku se javio i rekao da ga je dizajner sata zamolio za sliku s tim satom.

"Ovo je Bugatti Chiron Tourbillon - sat koji Jacob & Co. proizvodi za Bugatti/pod Bugatti licencom. Ovaj gospodin u sredini je Jacob Arabo - vlasnik Jacob & Co. On je nosio taj sat i zamolio me za sliku s tim satom. Ja sam skinuo svoj 5 godina star Apple watch vrijednosti nevjerojatnih 400 eura i stavio ovaj njegov na cijelih 30 sekundi. Jedini sat koji imam je taj Apple watch. Nikad ne nosim skupe stvari, ne pali me to. A sad nek se zabava, mržnja i prijetnje nastavljaju...", napisao je Mate.

"Jacob & Co. i Bugatti proveli su gotovo godinu dana razvijajući jedinstveni sat", piše na službenim stranicama tvrtke Jacob & Co. 

Stvorili su Bugatti Chiron Tourbillon koji je dizajniran u čast hipersportskog automobila Chiron.

S Matom Rimcem pozirao je dizajner i vlasnik tvrtke Jacob & Co Jacob Arabo. Jacob je objasnio da je njegovo partnerstvo s Bugattijem, čiji je izvršni direktor Rimac, počelo još 2019. godine, a nakon što je vidio Bugatti Chiron, rodila se ideja o satu.

"Ovo je jedan od mojih najdražih satova koje sam dizajnirao", rekao je Jacob.

Pročitajte više