VIDEO Izašla najava za show s najvećom novčanom nagradom u povijesti realityja

Screenshot: YouTube

STIGAO je prvi službeni teaser za nadolazeći reality show Squid Game: The Challenge. Netflix je ovom videonajavom dao uvid u to što gledatelji mogu očekivati od dugoočekivanog reality showa.

Reality slijedi nakon velikog uspjeha južnokorejske serije Squid Game koja je objavljena u rujnu 2021. i tjednima se nije skidala iz trendinga Netflixa diljem svijeta. Radnja u realityju je ista, samo je ovaj put igra - stvarna. 

Nevjerojatnih 456 igrača mora se natjecati u jezivom nizu izazova inspiriranih najvećim Netflixovim debijem svih vremena, kao što su slavno Crveno svjetlo-Zeleno svjetlo i ubojito potezanje konopa.

Poticaj? Više od četiri milijuna dolara

Poticaj za preživljavanje u ovom nemilosrdnom okruženju je "najveća novčana nagrada u povijesti reality showova" od 4.56 milijuna dolara (oko 4.28 milijuna eura). 

"Iako reality verzija Squid Gamea nije pitanje života ili smrti, još je puno toga na kocki: 456 igrača natjecat će se za osvajanje 4.56 milijuna dolara, najveće novčane nagrade u povijesti reality televizije. Kroz niz igara svaki će igrač biti gurnut do svojih granica i prisiljen zapitati se koliko daleko će ići da pobijedi, s oportunističkim savezima, strastvenim strategijama i pravovremenim izdajama koje će uslijediti", objavio je Netflix.

Show stiže krajem studenog

Najava realityja u potpunosti odražava ono već viđeno u seriji koju je gledalo više od 111 milijuna gledatelja, no ovoga puta bez nasilja. Još uvijek nije jasno kako i kada natjecatelji budu eliminirani. 

"Dok se natječu kroz niz igara inspiriranih originalnom serijom - plus iznenađujući novi dodaci - njihove strategije, savezi i karakter bit će stavljeni na kušnju, dok će konkurenti biti eliminirani oko njih", stoji u sinopsisu.

Netflixov spin-off najavljen je još u lipnju i trebao bi stići na platformu 22. studenog 2023.

Pročitajte više

 

Pročitajte više