Neda Ukraden o silovanju glumice: Pitam i roditelje kako je moguće da nisu vidjeli?

Foto: Instagram

PJEVAČICA Neda Ukraden oglasila se na temu seksualnog zlostavljanja i putem društvenih mreža poslala poruku glumici Mileni Radulović koja je nedavno prijavila učitelja glume Miroslava Aleksića zbog silovanja

"Draga Milena, obraćam ti se kao ŽENA ženi, ali i kao MAJKA kćeri jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti BRAVO. BRAVO za to sto si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi tko zna kojim sve djevojčicama i dječacima događale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strašni teret polako odlazi iz tebe. A sad vidiš i to koliko nisi sama. BRAVO zbog svih nesretnih i prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na UGLEDNU osobu koja ih prije svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore", započela je Neda. 

"BRAVO za to što su ovim tvojim hrabrim činom  PALE MASKE "KREATIVNIH" PSIHOPATA,koji su studiranje, pogotovo lijepih umjetnosti i tko ko čega sve još, pretvorili u najružniju noćnu moru i doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! BRAVO jer si skrenula pažnju na licemjeran odnos društva prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smiju iznijeti jer će biti žigosane! BRAVO je si spriječila da se ZLO dalje širi i zaražava neke nove žrtve", poručila je pjevačica. 

Je li moguće da roditelji nisu primijetili?

U nastavku se zapitala kako je moguće da roditelji nisu ništa primijetili. 

"A kao MAJKA pitam se a pitam i roditelje: Je li moguće da niste vidjeli u očima svoje djece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost nakon satova s nekim koga plaćate, a uništava radost, samopouzdanje, normalan psihički razvoj vašeg djeteta djeteta????!!!! Je li želja da dijete bude glumica ili glumac jača od poimanja što proživljavaju, što se stvarno događalo na tim horor treninzima primjerenijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umjetnosti?!!", pita Neda. 

>>Hrvatska glumica: Što s nama koje smo prekidale snimanja pa doživjele zgražanje?<<

"I najzad, sad sam shvatila ZAŠTO JE ŽENA u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao JADNICA- ružna,glupa i nesretna domaćica koja rađa djecu, a koju muž, vara, tuče i zlostavlja ili kao KURVA koju baja puni lovom, šamarima , prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razni KREATIVNI PSIHOPATI!! BOZE, POMOZI OVOJ DJECI", zaključila je. 

Podsjećamo, vlasniku i voditelju glumačke škole u Beogradu Miroslavu Aleksiću određen je pritvor od 30 dana nakon što ga je nekoliko bivših učenica optužilo za silovanje, seksualno zlostavljanje i bludne radnje.

Optužbe protiv Aleksića pokrenule su glumica Milena Radulović te još nekoliko glumica, nekoć polaznica škole glume i njegovih učenica, svjedočeći da su bile žrtve seksualnog zlostavljanja i silovanja od 2008. do 2020. godine, u vrijeme dok su bile malodobne i kasnije, što je policiji bio dovoljan razlog da Aleksića uhiti.

Pročitajte više