Nick Cannon otac je 12-ero djece: "Ne plaćam alimentaciju, ali kupujem sve što treba"

Foto: Instagram

KOMIČAR i voditelj Nick Cannon otac je 12-ero djece, a u nedavnoj emisiji Home Morning Show rekao je da nijednoj majci ne plaća alimentaciju. Voditelji emisije pitali su ga koliko mjesečno izdvaja za alimentaciju, na što je on rekao da je ne plaća.

"Što im treba, to dobiju"

"Nisam u vladi", našalio se. Objasnio je da iako majkama ništa ne plaća mjesečno za brigu oko djece, svakoj ženi koja je rodila njegovo dijete kupi što god poželi i što joj treba. 

"Da odgovorim na ozbiljan način, ne radi se tu o mjesečnom džeparcu ili alimentaciji. Što im treba, to i dobiju. Nikada se nije dogodilo da je jedna od majki moje djece nešto tražila a da to nije dobila", objasnio je.

Kaže da ima veliko poštovanje prema svih šest žena s kojima ima djecu. "Svatko ima svoje izazove, ali kada stvarno shvatite da je žena dala najveću žrtvu, žrtvovala svoje tijelo kako bi donijela dijete na ovaj svijet, to je najbolji dar koji svaki muškarac može poželjeti", rekao je.

"Nikad neću ništa loše reći o majkama svoje djece"

"Bez obzira što se dogodilo, uvijek ću pokazivati ljubav i poštovanje prema njima. Nikada neću reći nešto loše o bilo kojoj od njih", dodao je. 

Podsjetimo, Cannon sada ima ukupno 12-ero djece sa šest žena. S bivšom suprugom Marijom Carey ima blizance Moroccan i Monroe. Ima četveromjesečnog sina Legendaryja s manekenkom Bre Tiesi, jednomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena (5), jednomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.  

U studenom je dobio kćer s Abby De La Rose, s kojom otprije ima blizance Ziona i Zilliona. S Alyssom Scott imao je sina Zena, ali je beba preminula u prosincu prošle godine, a nedavno su dobili djevojčicu.

Pročitajte više