Ove slike su dokaz da je Monica Bellucci bila i ostala najljepša žena svih vremena

Foto: EPA/Shutterstock

MONICA Bellucci danas slavi 59. rođendan. Talijanska glumica već je više od 30 godina poznata u svijetu i smatraju je jednom od najljepših žena na planetu. U svojim 20-ima počela se baviti modelingom, a njezin ju je izgled uskoro doveo na revije dvojca Dolce&Gabbana, kojem je vrlo brzo postala muza. Monica i u zrelim godinama nosi njihove revije.

Nakon karijere manekenke Bellucci je postala glumica, a neke od njezinih uloga mnogima su se trajno urezale u sjećanje. Primjerice, scene iz filma Malena i dandanas kruže društvenim mrežama, a prelijepa Monica je sve svoje draži pokazala upravo u tom hvaljenom filmu. 

Čitatelji Indexa izabrali: Monica je najljepša glumica svih vremena

Scene iz filma su nezaboravne pa i 20 godina kasnije mnoge mlađe glumice, influencerice i manekenke pokušavaju kopirati lijepu Monicu na fotkama na kojima ona šeta gradom, a skupina dječaka je zadivljeno promatra.

Nedavno smo proveli anketu u kojoj smo čitatelje Indexa pitali koja je najljepša glumica svih vremena. Izabrali ste Monicu Bellucci. Stoga umjesto njezine opširne biografije, evo vam njezine fotografije iz različitih perioda života i karijere.

Pročitajte više

 

Pročitajte više