Ovo su majka i sin. Neki se žale da je ovo neprimjereno. Što vi mislite?

Screenshot: Instagram

INTERNETOM se širi video na kojem žena imena Amber Wright grli svog 16-godišnjeg sina Brixtona nakon napete nogometne utakmice u Uti. Na viralnoj snimci mama je snažno zagrlila svog sina nakon utakmice te je omotala noge oko njega, što je izazvalo brojne reakcije.

Mnogi su komentirali da je Amberino ponašanje neprimjereno. "Ah, ti si jedna od 'onih' mama", "Nije problem u zagrljaju, nego u tvojim nogama. Nisu trebale napuštati tlo", "Mama želi biti tinejdžerica", "Ovo je tako pogrešno, jadno dijete", samo su neki od komentara ljudi.

Utakmica je imala posebno značenje za Amber i sina

Kako je kasnije objasnila Amber, Brixton je izgubio oca zbog alkoholizma kada je imao 15 godina, a sporna je utakmica bila prvi put da je mladi sportaš na terenu nosio dres s brojem 44, koji predstavlja datum smrti njegovog oca (4. travnja). "Bila sam ponosna", rekla je za Today.com.

"Dolazim iz vrlo privržene obitelji. Zagrlim tatu svaki put kad ga vidim. Ono što ste vidjeli na nogometnom terenu - takvi smo mi. Brix će me podići i stisnuti, a zatim me vratiti", objasnila je i ispričala da su komentari puni mržnje uznemirili njezinu obitelj, zbog čega ju je sin branio.

Pročitajte više

 

Pročitajte više