Reevesov intervju povodom nastavka Johna Wicka mnogi smatraju najbizarnijim ikad

Foto: Instagram

INTERVJU Keanua Reevesa i novinara Romana Kempa s radija Capital FM neki su proglasili najbizarnijim ikad.

Intervju je nastao povodom promoviranja novog Reevesova filma, četvrtog nastavka Johna Wicka, a Kemp je glumcu uporno postavljao veoma čudna pitanja, i to takva da je Keanu kod mnogih ostao zapanjen.

"Što misliš, tko bi pobijedio u borbi između Johna Wicka i Joea Wicksa", pitao je novinar Reevesa i pokazao mu sliku britanskog fitness-trenera. Keanu ga je potom zbunjeno gledao i ne izustivši ništa.

"Što misliš, bi li u borbi pobijedio John Wick ili željezarija Wicks", pitao ga je ponovo novinar, a Keanu je šutio. "Misliš li da bi John Wick znao koliko košta halogena žarulja", nastavio je s pitanjima.

"Najčudniji intervju svih vremena"

Na koncu je postavio još jedno bizarno pitanje. "U puno si filmova nosio ime John. John, Johnny, John, Johnny Utah, Don John, John, John, John, John, Jonathan Harker. Koliko puta si nosio ime John", pitao ga je Kemp, Reeves je zbunjeno gledao, ne izustivši ni riječ.

Valja spomenuti kako je video montiran, odnosno da su neki dijelovi očigledno izrezani, ali Capital FM je izričito naglasio kako je intervju Kempa i Reevesa bio veoma čudan. 

"Je li ovo najčudniji intervju svih vremena", pitali su se s Capital FM-a u objavi svog videa, a brzo su im se javili i nimalo oduševljeni pratitelji.

"Recite mi da ste se šalili s ovakvim pitanjima"; "O moj bože, koji cringe. Keanu je jedan veliki gospodin i drag čovjek, žao mi je što je morao proći kroz ovo", "Morao sam promijeniti radijsku postaju nakon što sam ovo čuo. Keanu ima pogled kao da vas želi ubiti", "To vam je tako kad zaposlite ljude koji ne znaju raditi svoj posao"; "Naručili su novinara s Wisha". "Nemojte ovom tipu više dati da intervjuira ljude", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, četvrti nastavak gun-fu franšize John Wick stiže 24. ožujka. Oni koji su ga već uspjeli pogledati proglasili su ga "jednim od najboljih akcijskih filmova ikad snimljenih".

Pročitajte više