Severina: Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena

Foto: Facebook

SEVERINA KOJIĆ na Instagramu je komentirala izjavu Miroslava Škore koji je gostujući kod Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2 sugerirao da ne zna ni kako se ona preziva.

48-godišnja pjevačica u lipnju je Škori na Instagramu pokazala srednji prst zbog njegovih stavova o pobačaju te napisala da je on u "poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Balašević".

Škoro je u nedjelju sa Stankovićem razgovarao o Balaševiću, ali dotaknuli su se i Severine. "Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom, ne koristim Wikipediju i izjave kolegice... Kako se već preziva, ne bavim se time", kazao je.

Nakon što je Severina danas objavila fotografiju u badiću s motivima američke zastave, javio joj se jedan pratitelj i poručio joj da se javi Škori. "Ma, čovik ti je zaboravio prezime. A i pazi di parkiraš", poručio joj je, a pjevačica je imala spreman odgovor.

"Pa svi znaju moje prezime. Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korijena što mi je naravno super. Kad sam to saznala bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara", napisala je Severina i dodala emotikon srca te za svoj odgovor dobila brojne lajkove.

Pročitajte više