Shakira objavila neuobičajen selfie. Fanovi misle da je upućen Piqueovoj ljubavnici

Foto: Instagram

PJEVAČICA Shakira na Instagramu je objavila za nju neuobičajen selfie i ostavila kratku poruku u kojoj stoji riječ Chiaroscuro.

Shakira, kako se može vidjeti na njezinom Instagram profilu, rijetko objavljuje selfieje, a još rjeđe one na kojima nije nasmijana odnosno na kojima ima ozbiljan izraz lica.

Ova posljednja slika upravo je takva, ozbiljna i upotpunjena samo jednom riječju, Chiaroscuro, što inače označava likovnu tehniku rasporeda svjetla i sjene na slici, a može se vidjeti i na Shakirinoj slici jer joj je pola lica u sjeni, a pola na svjetlu. Međutim, njezini su fanovi ovu sliku protumačili kao poruku za ljubavnicu svog bivšeg supruga Gerarda Piquea Claru Chiju.

Poruka za Piqueovu ljubavnicu

Mnogi fanovi vjeruju da se Shakira narugala s njezinim imenom, neki spominju upravo taj Shakirin ozbiljan izraz lica, dok neki smatraju da je možda i previše fiksirana na ljubavnicu svog bivšeg supruga.

"Ne znam kako očekujete da se potpuno oporavila od svega. Treba joj vremena, proživjela je izdaju", "Sve je rekla svojim izrazom lica", "Jasno je na što je aludirala, mislim da je krajnje vrijeme da prestane spominjati ime djevojke svoga bivšeg supruga. Osjećat će se bolje", "Indirektno je ova objava upućena Clari, Shakira je to dobro zapakirala", "Nisam mislio da će biti toliko toksična", "Već je o njoj napisala nekoliko pjesama, a sada još i ovo", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Pique je nedavno na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom curom, koja je izazvala brojne negativne komentare jer je navodno s njom prevario Shakiru. Mnogi su mu poručili kako "uništava život svojoj djeci" te da bi ga "trebalo biti sram".

Na društvenim mrežama su kružile glasine da je Shakira aferu Gerarda Piquea otkrila zbog prazne teglice džema od jagode.

Pročitajte više