Snimke iz noćne more za starije od 25: Da, ovako ste izgledali početkom 2000-ih

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Isabel Clancy može se pohvaliti s više od 2.5 milijuna pratitelja zahvaljujući svojim urnebesnim imitacijama sebe kao tinejdžerice i svim detaljima iz ranih 2000-ih (sjećate se narančastog pudera, debele crne olovka za oči i, što je najvažnije, ekstenzija za kosu).

Ona pokazuje kako su se cure tada spremale za školu u tajicama preko kojih su navlačile haljine i traper suknje ili tri majice navučene jedna preko druge u različitim bojama. Kosu su uvijale s puno ljepljive pjene, svu osim šišaka. Šiške su se, naravno, morale ispeglati.

@isabelclanc Wearing leggings under a skirt was just a simpler time #nostalgia #millennial #2000s ♬ Pop, Lock, And Drop It - Swishahouse & Paul Wall

Bila su to neka jednostavnija vremena, kad se korektor koristio umjesto ruža za usne, obrve nije trebalo farbati jer ih skoro pa nisi ni imao, a smokey eye je bio lagan zadatak jer je dovoljno bilo samo zacrniti čitavo područje oko očiju. Eh, da, tko se još tada mučio s pronalaskom prave nijanse pudera?

Olovka za usne nije postojala, ali zato kičasti remenovi i nakit - nažalost jesu. U nastavku možete pronaći neke od njezinih videa koji su viralni na TikToku, no upozoravamo vas da bi vam mogli probuditi val nostalgije (i srama). Nemojte kasnije reći da vas nismo upozorili.

@isabelclanc

2011 clubbing was elite

♬ Party Rock Anthem - LMFAO
@isabelclanc

Its a *~black smoky eye~*

♬ TEMPERATURE - Sean Paul
@isabelclanc #nostalgia ♬ Last Friday Night (T.G.I.F.) - Katy Perry
@isabelclanc #2000s #nostalgia ♬ original sound - 🌊🏄🏼‍♀️🤙🏼
@isabelclanc

Honey beige medium 4 thank yew

♬ Shawty Is Da Shit - The-Dream
@isabelclanc #nostalgia #millennial #2000s ♬ Time to Pretend - MGMT
@isabelclanc It really burnt me at the end tho #nostalgia #conairwetdry #millennial #2000s #00s ♬ Pop, Lock & Drop It (Video Edit) - Huey
@isabelclanc #2000s #nostalgia #millennial #00s ♬ How to Save a Life - The Fray
@isabelclanc Part 2 #nostalgia #truestory #2000s #millennial #2007 ♬ Kiss Kiss (feat. T-Pain) - Chris Brown
@isabelclanc #2000s #nostalgia ♬ Everything Is Alright - Motion City Soundtrack

Pročitajte više

 

Pročitajte više