Spektakl u zagrebačkoj Areni: Okupit će se poznata imena hrvatske dance scene

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

PRIPREMA se pravi glazbeni spektakl za sve fanove hrvatske dance scene. Početkom sljedeće godine, točnije 9. veljače, na pozornici zagrebačke Arene nastupit će najpoznatija imena dance scene, a publika će se moći prisjetiti nekih od njihovih najvećih hitova.

Tko će sve nastupiti?

Senna M, Electro Team, Colonia, I Bee, Denis&Denis, Neno Belan, Tony Cetinski, Ella, Sandi Cenov, Minea, Emilia, Vlatka Pokos, Alka Vuica, Franka Batelić, Meri Andraković, Albina, Tara ex. Karma, Mirjana ex. Mandi, Gracia, Šajeta i Battifiaca neki su od glazbenika koji će prirediti pravi dance spektakl.

Dobra stara vremena

Vladimir Mihaljek Miha i Karlo Matić organizatori su događaja okupljeni pod udrugom Ideje vrijedne širenja, koji publiku žele prisjetiti "dobrih starih vremena" diskoteka i plesnih hitova, a lista okupljenih glazbenika još nije konačna.

Publika će također imati prilike čuti hitove glazbenika koji nisu više s nama, poput Dine Dvornika, Olivera Dragojevića, Massima, Kasandre i Damira Mihanovića Čubija.

Povratak u prošlost

Događaj će voditi poznati TV i radijski voditelji, a nastupit će i zagrebački DJ-i i plesna skupina pod vodstvom Igora Barberića. Osim toga, predvorje zagrebačke Arene postat će muzej memorabilija, koje će publiku podsjetiti na najveće projekte dance scene.

Pročitajte više