Sjećate se jezive žene iz Srbije koja pleše kolo? Pojavio se opasan trend među djecom

Screenshot: Instagram

NA INSTAGRAM stranici 192_rs objavljen je jeziv video snimljen nedaleko od sela Beška u Srbiji na kojem se vidi kako djeca prerušena u duhove iskaču na cestu i počnu plesati. Kad je vozač primijetio da djeca nemaju namjeru pomaknuti se, zaobišao ih je, a oni su nastavili plesati prekriveni plahtama. 

"Svi smo pravili gluposti kao klinci, ali nažalost ovakva igra može vrlo brzo postati tragedija, jer je ovo put van naselja na kojem vozači često jure", stoji u opisu videa. 

Imitiraju jezivu ženu koja pleše kolo?

Pretpostavlja se da djeca vjerojatno imitiraju jezivu ženu koja pleše kolo nasred ulice u noćnim satima i tako straši ljude. Riječ je o viralnom hitu koji prikuplja milijune pregleda na TikToku, a sada se Srbijom proširio opasan trend u kojem djeca imitiraju njezin ples. 

Prizor je zaprepastio mnoge, koji su u komentarima napisali svoje mišljenje. 

"Sigurno su neke klinke koje žive na TikToku i pokušavaju napraviti novi viralni 'Serbian dancing lady' trend", napisao je netko, a drugi dodao: "Ovo je užasno na toliko nivoa."

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je cijela priča namještena. 

"A ona je znala točno kad da upali kameru", "Znači, ovi kao snimaju usred mračnog puta i kao ovi izlete i ovaj ne zna okrenuti volan nalijevo.. Eh...", "Ma, i ovi iz auta trolaju zajedno s ovima", neki su od komentara. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više