Turski predsjednik pitao Elona Muska gdje mu je žena, snimka je postala hit

Screenshot: TikTok

TURSKI predsjednik Recep Tayyip Erdogan i Elon Musk nedavno su se sastali u New Yorku, a snimka njihovog razgovora postala je hit na društvenim mrežama. 

Erdogan je postavio milijarderu pitanje: "Gdje ti je žena?", a na snimci se vidi kako je Musku bilo neugodno i počeo se meškoljiti. 

"Ona je u San Franciscu, ali smo rastavljeni. Uglavnom se ja brinem o njemu", odgovorio je milijarder koji je na sastanak stigao sa sinom X Æ A-12), jednim od troje zajedničke djece koje ima s Grimes. 

@vicenews Elon Musk had an uncomfortable-looking meeting with Turkey’s President Recep Tayyip Erdoğan in New York. The two met to discuss building a new Tesla factory in Turkey and using SpaceX technology. #elonmusk #tesla #turkey #turkiye #receptayyiperdoğan #spacex #starlink ♬ original sound - VICE News

Nakon toga je Erdogan prišao mališanu i dao mu loptu, a Musk je rekao da se X pomalo stidi. 

"Erdogan je očigledno fan Grimes", "Erdogan se nadao da će vidjeti Gimes " i "Zamislite Grimes u ovom okruženju", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Musk s Grimes ima još dvoje djece, jednogodišnju kćer Exu Dark Sideræl, čiji je nadimak Y i sina Techna Mechanicusa, za čije se postojanje tek nedavno saznalo

Pročitajte više

 

Pročitajte više