Ukrajinka u Supertalentu: "Ostala sam bez stana, novca i posla, a onda je počeo rat"

Foto: Press

Ukrajinka s hrvatskom adresom Nelia Lois, koja je u Kijevu završila cirkusku akademiju, nastupila je u prvoj epizodi Supertalenta.

Dok je putovala po svijetu i priključivala se raznim družinama, najduže je boravila u Kini i Turskoj. Put ju je ipak odveo u Hrvatsku nakon što je njezina majka, kazališna glumica, ovdje pronašla ljubav. Kad je tek doselila u Hrvatsku, živjela je u malom selu gdje je radila u vinogradu i brinula se o životinjama, no onda se preselila u Zagreb i posvetila se cirkusu.

Ostala je bez stana, posla, novca...

"Odmalena sam trenirala nešto i bila sam hiperaktivno dijete pa me baka svugdje gurala. Bavila sam se judom i onda shvatila da je to više muški sport, a ja sam ipak dama, pa sam odlučila da ću se baviti cirkusom", kaže Nelia i dodaje da se u Hrvatskoj u protekle tri godine odlično snašla.

"Hrvatska me jako dobro primila. U jednom periodu sam ostala bez stana, posla i novca, a u mojoj državi je krenuo rat", rekla je.

U Ukrajini su joj ostali neki članovi obitelji.

"U Ukrajini su mi ostali brat koji se dobrovoljno pridružio vojsci i baka koja me odgojila. Ne bojim se i ne skrivam svoje emocije, ali ne želim sa sobom nositi neke tužne privatne priče. Kad god se osjećam tužno, odem u dvoranu i treniram", zaključila je. 

Svojim nastupom oduševila je žiri

Izvela je vješte akrobatske pokrete s hula-hupom. Nasmijala je i potpuno oduševila žiri te joj je Martina poručila: "Mene si nagnala da bih te zapravo poželjela ne samo još gledati, nego i slušati."

No da akrobatske vještine nisu njezin jedini talent, Nelia je pokazala tako što je žiriju zapjevala ukrajinsku pjesmu, čime ih je potpuno osvojila. "Zbog tebe postoji ova emisija, od mene je to DA", kratko je poručio Fabijan, a s njim se složio i ostatak žirija.

Pročitajte više

 

Pročitajte više