Umrla popularna fitness-influencerica (49). U godinu dana izgubila je 45 kilograma

Foto: Facebook

Brazilsku fitness-influencericu Adrianu Driku Thyssen pronašli su mrtvu u njezinom stanu u dobi od samo 49 godina. Ona je postala slavna nakon što je izgubila gotovo 45 kilograma u godinu dana pa je počela dijeliti svoja iskustva s pratiteljima na društvenim mrežama, piše The Sun.

Smrt influencerice objavljena je na Instagram profilu njezinog brenda odjeće. "S dubokom tugom i žaljenjem naš tim Blog da Drika i Drikas Store obavještavaju vas o smrti naše drage Drike. U ovom trenutku boli molimo vas za suosjećanje i molitve", napisali su.

Drika je nastojala potaknuti druge na zdrav način života. Njeno tijelo pronađeno je prije tri dana, a pokopana je na privatnom pogrebu u Araguaiju u Brazilu. Adrianina rodica iz Sao Paula kaže da je influencerica bila zlostavljana te da je tražila ljubav, a "dobivala samo mrvice".

"Dugo je bila snažna. Hejteri su ionako učinili previše, stoga u ovom trenutku sve molim za suosjećanje, razumijevanje i empatiju", napisala je Amanda Lourenço. Adriana je imala 1.7 milijuna pratitelja na Facebooku te je vodila trgovinu sportske odjeće većih brojeva.

S kilogramima se borila od tinejdžerske dobi

Drika je ranije priznala da se s viškom kilograma bori još od tinejdžerske dobi. "Počela sam borbu 18. veljače 2013., imala sam čak 107 kilograma, nisam bila trudna niti sam imala barijatrijsku operaciju. Bila sam nezaposlena i dužna banci.

Isprobala sam bezbroj dijeta i 18 godina bila kronično ovisna o amfetaminima, što me dovelo do depresije i alkoholizma", rekla je influencerica na snimci kojom je poželjela dobrodošlicu novim pratiteljima.

Pročitajte više

 

Pročitajte više