Već je pao prvi zlatni gumb u Supertalentu. Maju Šuput oduševio bend sa Sicilije

Foto: Press

S EMITIRANJEM je počela deseta, jubilarna sezona Supertalenta. Već u prvoj epizodi pao je zlatni gumb, a on je pripao - pjevačima. 

Četiri brata pjevača

Glazbena skupina Esteriore Brothers očarala je Maju Šuput te su osvojili njezinu naklonost. Četiri brata Mimmo, Amedeo, Piero i Gabriele dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji. Preko roditelja su zavoljeli glazbu i počeli nastupati kao bend. 

Svojim dolaskom na pozornicu podigli su atmosferu u studiju te publiku na noge, a tijekom njihovog nastupa zaplesali su voditelji. Otpjevali su miks talijanskih pjesama, među kojima su i kultna pjesma L'italiano Tota Cutugna te Sarà perché ti amo. "Wow", povikala je Maja pred kraj njihovog nastupa.

Maja ih poslala direktno u polufinale

Maja im je dala direktnu ulaznicu za polufinale. "Ovo je odlična ideja. Svi četvero ste rođeni za pozornicu. Želim doći na vaš koncert, povest ću i tetku, mamu...", rekla je Šuput, a dečki iz glazbene skupine su joj poručili da im se ona jako sviđa. 

"Ne samo ja, nego svi mi zaslužujemo vidjeti vas opet", rekla je Maja i pritisnula zlatni gumb. Dečki su je odmah nakon prolaska u polufinale ponijeli u naručju preko pozornice.

"Pozitivna energija osvaja, zato uvijek širite ljubav. To je ono za što se mi zalažemo", poručio je muški bend nakon nastupa. 

Tko su Piero, Mimmo, Gabriele i Amedeo?

Četiri brata dolaze iz tradicionalne sicilijanske obitelji. U njihovoj kući glavnu riječ vode žene. Baka je glava kuhinje i živi s njima, a svake nedjelje se obavezno na obiteljskom ručku okuplja njih dvadesetak. Mama je glava kuće i njezina je uvijek zadnja, a svaki dan joj se moraju javiti.

Tata je doselio u Švicarsku vrlo mlad i tamo je upoznao i njihovu majku kojoj je davao satove klavira. Tako je počela njihova ljubavna i glazbena priča. Pjevali su u bendu, a Piero i Mimmo su s njima stali na pozornicu prvi put kad je Mimmo imao samo 4 godine. Roditelji i danas pjevaju po vjenčanjima i u crkvi. Tako su i braća Esteriore preko roditelja zavoljeli glazbu.

Iako su Piero, Mimmo i Gabriele frizeri, a Amedeo fotograf i web-dizajner, počeli su u slobodno vrijeme zajedno nastupati kao bend. Nastup na Supertalentu im je ujedno i prvi u Hrvatskoj. Trojica braće su zaljubljeni, a Amedeo je zasad slobodan i ne planira tako skoro u vezu jer mu je dosta drama njegove braće.

Pročitajte više

 

Pročitajte više