Zbog onog što je Taylor Swift izvela na Googleu fanovi srušili tražilicu

Screenshot/Foto: Google/EPA

TAYLOR SWIFT i njeni fanovi uspjeli su srušiti čak i Google.

>>Nije vam jasno u čemu je stvar s Taylor Swift? Ovih 10 pjesama bi vam moglo pojasniti

Pjevačica je u suradnji s Googleom predstavila igru riječi za svoje fanove koju su morali odigrati da bi doznali nazive njenih dosad neobjavljenih pjesama koje će se pronaći na albumu 1989 (Taylor's Version). Rječnikom Taylor Swift, tako moraju otvoriti "vault" (trezor). Da bi se pristupilo igri, fanovi su morali guglati njeno ime i prezime, nakon čega bi im se pojavile zagonetke koje su morali odgonetnuti. Da bi Taylor otkrila naslove pjesama, igra mora biti riješena 33 milijuna puta.

Naravno, to je izazvalo val guglanja pojma "taylor swift" koji nije mogao podnijeti čak ni Google, pa je jučer doživio pad. "Swiftiesi, trezor je pretrpan. U našoj eri popravka smo i uskoro ćemo biti 'out of the woods' (op.a. asocijacija na naslov jednog od hitova Taylor Swift)", objavili su iz Googlea zatim.

"Ako ni Google nije spreman za swiftiese, tko jest?", "Taylor Swift je jača i od Googlea", komentirali su mnogi nakon događaja koji je brzo riješen, a potraga za naslovima novih pjesama se nastavila.

Bit će najguglanija osoba u povijesti?

S obzirom na to da se igra ne pojavljuje svima, to je pojačalo broj guglanja imena i prezimena trenutno najveće glazbene zvijezde na svijetu pa mnogi predviđaju da će Taylor ovog tjedna postati najguglanija osoba u povijesti. Naime, u dva dana riješeno je čak 35 milijuna zadataka.

Taylor je u međuvremenu otkrila četiri od ukupno pet naslova novih pjesama. Potraga za petim se još nastavlja, ali već se nagađa da je riječ o pjesmi pod imenom ili Slut ili Lust.

Ovo su četiri naslova koja su zasad otkrivena:

  • Is It Over Now?
  • Now That We Don't Talk
  • Say Don't Go
  • Suburban Legends

Inače, ovakav tip potrage nije novost za fanove Taylor Swift. Slične zagonetke pojavljivale su se prije svakog njenog albuma.

Pročitajte više

 

Pročitajte više