Zendaya odgovorila na glasine o zarukama nakon što je fotka prstena postala viralna

Foto: EPA/Instagram

GLUMICA Zendaya oglasila se o glasinama da su se ona i Tom Holland zaručili. Nedavno je zvijezda Euforije objavila fotografiju na kojoj na ruci nosi golemi prsten, nakon čega su obožavatelji počeli nagađati da ju je Holland zaprosio. 

Oglasila se o viralnoj fotografiji

S obzirom na to da su se glasine i fotografija brzo proširili, Zendaya je javno rekla da još nije zaručena.

"Ne smijem ništa objaviti, ljudi. Objavila sam to zbog šešira, ne zbog prstena na desnoj ruci, ljudi, ozbiljno. Mislite da bih tako objavila važne vijesti? Što?" rekla je. Zatim je ponovno objavila fotografiju.

"Dopustite mi da objavim cijelo tijelo kako biste se svi mogli opustiti", dodala je.

Vezu drže podalje od javnosti

Otkako je par započeo svoju vezu prije gotovo tri godine, uglavnom su sve privatne stvari držali podalje od očiju javnosti. Objavljivali su tek povremene rođendanske čestitke ili zajedničke Storyje na Instagramu. 

Odluku da svoju vezu drže podalje od javnosti donijeli su zajedno. "Prihvaćam da će dijelovi mog života biti javni, ali isto tako imam kontrolu nad onim što ću podijeliti", rekla je Zendaya.

"Prema svom odnosu nevjerojatno smo zaštitnički nastrojeni i želimo ga zadržati što je moguće svetijim. Ne mislimo da to dugujemo bilo kome, to je naša stvar i nema veze s našim karijerama", dodao je Tom.

Pročitajte više

 

Pročitajte više