Index šoping-lista: Mali kućanski uređaji su na dobroj akciji

Foto: Shutterstock/Promo/konzum.hr/kaufland.hr/lidl.hr/spar.at/eurospin.hr/plodine.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo listali kataloge i pretraživali ponudu za našu prehrambenu Index šoping-listu, u maloprodajnim trgovinama primijetili smo odlične popuste na proizvode za čišćenje, njegu i higijenu te kućanske artikle i aparate ili smo ih pronašli po dobroj cijeni.

U svakoj smo trgovini izdvojili najbolje akcije i proizvode s dobrom cijenom. Lidl, Kaufland, Konzum, Plodine, Eurospin, Spar i Interspar možete pronaći u svim većim mjestima u Hrvatskoj, a ispod možete vidjeti našu šoping-listu za ovaj tjedan.

>> Index šoping-lista: XXL pakiranja hrane i kave su po dobroj cijeni

Lidl

Lidlov katalog vrijedi od ponedjeljka, 29.5., do nedjelje, 4.6., ili do prodaje zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Katalog možete prolistati ovdje, a za ostvarenje pojedinih popusta potrebna vam je mobilna aplikacija Lidl Plus.

Kaufland

Kauflandov katalog vrijedi od srijede, 31.5., do utorka, 6.6., ili do prodaje zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Aktualni katalog možete prolistati ovdje, a za ostvarenje pojedinih dodatnih popusta potrebna vam je Kauflandova kartica. 


Konzum

Konzumov katalog vrijedi od četvrtka, 1.6., do utorka, 6.6., ili do prodaje zaliha. Za pojedine popuste potrebna je MultiPlus kartica. Aktualni katalog možete prolistati ovdje.


Plodine

Katalog Plodina vrijedi od srijede, 31.5., do utorka, 6.6., ili do isteka zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Aktualni katalog možete prolistati ovdje.


Eurospin

Katalog Eurospina vrijedi od četvrtka, 1.6., do srijede, 7.6., ili do isteka zaliha. Aktualni katalog možete prolistati ovdje


Spar

Novi katalozi Spara i Interspara vrijede od srijede, 31.5., do utorka, 6.6., ili do prodaje zaliha za prehrambene namirnice, kozmetiku, proizvode za osobnu higijenu i sredstva za čišćenje. Pojedini popusti vrijede samo u trgovinama Spar i Interspar. Aktualne kataloge možete prolistati ovdje.

*Fotografije u tekstu su ilustrativne i ne moraju nužno odgovarati proizvodima na policama trgovina. Cijene su izražene u eurima.

Pročitajte više