Ovo su najbolji bežični punjači koje trenutno možete kupiti

Foto: twelvesouth.com/amazon.com/amazon.de/amazon.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS na tržištu postoji velik izbor bežičnih punjača. Posebno od kada su proizvođači pametnih telefona prihvatili Qi, opcija bežičnog punjenja je više nego ikada. Možete pronaći sve, od jednostavnih punjača u obliku jastučića do elegantnih stalaka koji se stapaju s dekorom vašeg doma.

S obzirom na različite brzine punjenja i tehnologije koje koriste proizvođači uređaja, nabava prikladnog bežičnog punjača može biti nezgodna. Android Police složio je listu najboljih bežičnih punjača koje možete kupiti u 2023. godini. Prenosimo je. 

Spigen ArcField brzi bežični punjač

Spigen ArcField Fast Wireless Charger, 24.99 € (188.28 kn)

Bežični punjač Spigen ArcField solidna je opcija za većinu ljudi. Može isporučiti punjenje od 10 W za Samsung telefone, 7.5 W za iPhone, 12 W za Google Pixel telefone i do 15 W za Sony telefone. Također ima kompaktan, elegantan dizajn koji zauzima malo prostora. Dobivate i gumenu podlogu na vrhu i dnu punjača. Punjač koristi USB-C za napajanje.

mophie stalak za bežično punjenje+

mophie Wireless Charging Stand+, 49.95 € (376.35 kn)

Mophieju nisu strani dodaci za napajanje i visokokvalitetni proizvodi tako da možete biti sigurni da vam stalak za bežično punjenje ove tvrtke neće raditi probleme. Stand+ ima dvije točke za bežično punjenje i jedan USB Type-A priključak za istovremeno punjenje tri uređaja. Uz njega dolazi i adapter za Apple Watch. Što se tiče izgleda, završni sloj tamne tkanine izgleda izvrsno.

Anker PowerWave Sense 2-u-1 stanica

Anker PowerWave Sense 2-in-1 Station, 39.95 € (301.01 kn)

Putem ove stanice možete puniti pametni telefon i iWatch u isto vrijeme. Radi s iWatch serijama 1-6, Apple Watch SE i gotovo svim pametnim telefonima koji podržavaju Qi. Uz stanicu dolazi 150 cm dug USB-A na USB-C kabel za punjenje.

Može dati do 10 W punjenja za Samsung, Google i Sony telefone, dok će iPhone dobiti 7.5 W punjenja, najviše što mogu dobiti od punjača koji nije MagSafe. Dizajn punjača je kul, a modul postolja ima završni sloj nalik tkanini.

Twelve South PowerPic Mod

Twelve South PowerPic Mod, 64.99 € (489.67 kn)

Twelve South PowerPic Mod ne izgleda kao uobičajeni bežični punjač. I to je dobra stvar ako ne želite samo još jedan običan punjač. Umjesto toga služi i kao okvir za fotografije, a možete dodati 4x6 fotografiju ili umjetničko djelo koje odgovara dekoru.

Čak i bez fotografije okvir izgleda elegantno. Unutra se nalaze dvije zavojnice za punjenje koje vam omogućuju punjenje telefona u tri položaja do 10 W.

Native Union Drop

Native Union Drop, 47.95 € (361.28 kn)

Napaja AirPods do 5 W, iPhone do 7.5 W i druge Qi kompatibilne uređaje do 10 W. Dolazi s USB-A na USB-C kabelom od 1.9 m. Postoji i verzija u kojoj je gornji dio napravljen od talijanske napa kože. 

Mooas noćna svjetiljka za bežično punjenje

Mooas Wireless Charging Nightlight, 77.59 € (584.61 kn)

Mooas noćna svjetiljka za bežično punjenje bit će izvrstan dodatak vašoj spavaćoj sobi. Dolazi u tri boje, uključujući onu koja izgleda kao drvo. Uz to, dobivate tri razine svjetline za noćno svjetlo koje možete podesiti jednostavnim gumbom. Što se tiče punjenja, Mooas punjač dovoljno je dobar za do 15 W, ovisno o vašem uređaju. 

Anker PowerCore III 10K bežični prijenosni punjač

Anker PowerCore III 10K Wireless Portable Charger, 77.48 € (583.77 kn)

Anker PowerCore III 10K čini punjenje uistinu bežičnim jer je to power bank koji služi i kao bežični punjač. Nakon što napunite power bank, ne trebate strujnu utičnicu da biste uživali u bežičnom punjenju dok se njegova baterija od 10.000 mAh ne isprazni. Osim Qi punjača, ovaj Anker punjač ima USB Type-A i Type-C priključke za žično punjenje, što vam omogućuje punjenje do tri uređaja odjednom.

ESR HaloLock bežični punjač s postoljem

ESR HaloLock Kickstand Wireless Charger, cijena na popustu 23.99 € (180.75 kn)

Bežični punjač ESR HaloLock je kompatibilan s MagSafeom i s iPhone i Android telefonima koji imaju kućište s magnetima u stilu MagSafe ili magnetski prsten. HaloLock ima elegantan dizajn koji uključuje postolje, koje možete koristiti ako trebate koristiti telefon tijekom punjenja. Iako će iPhonei dobiti 15W punjenje, brzina će varirati za druge uređaje.

Pročitajte više