ZANIMLJIVOSTI

Nekad su bili nogometne zvijezde, danas izgledaju kao bodybuilderi

Foto> Instagram

FERNANDO Torres bio je poznat kao igrač koji je svoju igru bazirao na tehnici i inteligenciji, a fizička snaga mu nikad nije bila jača strana. Izašle su fotografije njegovog novog izgleda nakon što se počeo baviti bodybuildingom i izgleda kao da je cijeli život proveo u teretani.

Torres nije jedini poznati bivši nogometaš koji nakon nogometne karijere svakodnevno radi na svojem snagatorskom izgledu. Ovo su nogometaši koje pamtite sa zelenih terena, a u međuvremenu su doživjeli ogromnu fizičku transformaciju.

Blagoj Georgijev

Bivši bugarski reprezentativac veći je dio karijere proveo u Rusiji, a prije toga je igrao i u Crvenoj Zvezdi. Bio je poznat kao kreativni ofenzivni veznjak, a nakon karijere je nabio preko deset kilograma mišićne mase.

Ze Roberto

Slavni brazilski veznjak koji je s Bayernom osvojio četiri Bundeslige, a s Realom Ligu prvaka, još je za vrijeme aktivnog igranja bio poznat po tome da jako vodi brigu o svojem tijelu. To mu je i omogućilo da karijera potraje do 43. godine. I danas, s 46 na leđima, izgleda nevjerojatno fit i snažno.

Jose Mari

Bivši napadač Milana, Atletico Madrida i španjolske reprezentacije danas ima 42 godine. U igračkoj mirovini je već sedam godina, ali to se ne bi dalo zaključiti po njegovom izgledu.

Tim Wiese

Slavni njemački golman je nakon bogate nogometne karijere u kojoj je upisao 266 nastupa za Werder postao kečer. Prije pet godina prvi put se okušao u britanskoj inačici WWE-a.

 

Pročitajte više