BARCELONA

Otkrivena tajna iz Barcelone, Messi i Suarez rekli bivšem treneru da je najgori ikad

Foto: Guliver Image

EDER SARABIA, bivši pomoćni trener u Barceloni otkrio je jednu ružnu epizodu iz prošle sezone, navode španjolski mediji. Nakon što je u remiju kod Celte postalo jasno kako su Barcelonine šanse za obranu naslova sve manje, Messi i Suarez su pred cijelom ekipom izvrijeđali tadašnjeg glavnog trenera Quiquea Setiena.

Nezadovoljstvo koje se gomilalo od prvog trenutka kulminiralo je nakon utakmice u Vigu. Messi i Suarez su navodno rekli Setienu da je najlošiji trener kojeg su ikada vidjeli te su mu uputili repertoar uvreda koji je španjolskog trenera ostavio bez teksta. Do kraja sezone više nisu razgovarali te su Gerard Pique i Sergio Busquets preuzeli komunikaciju između igrača i trenerskog osoblja.

Sarabia je trener FC Andorre, kluba kojem je vlasnik Gerard Pique. "Činjenica da me zaposlio Gerard, koji je jedan od glavnih igrača u Barceloni govori o tome da postoje mnoge glasine koje nisu istinite. Neću zanijekati da je bilo užarenih trenutaka, poput onog u Vigu. Dogodilo se što se dogodilo, ali postoje neke stvari koje dolaze s ovim poslom", rekao je Sarabia.

Quique Setien je na klupi Barcelone bio od 13. siječnja 2020. godine do 17. kolovoza iste godine, a najviše će biti upamćen po porazu u Ligi prvaka od Bayerna. Njemački klub je tada pobijedio s nevjerojatnih 8:2. 

Pročitajte više