TRANSFERI

TRANSFERI DANA Velikani u borbi za Brazilca, Milan želi Barcinog igrača

Foto: Guliver

ZIMSKI prijelazni rok krenuo je početkom nove godine, a svaki dan na Indexu možete pratiti najnovije transfere i glasine o njima. 

Najbolje priče od jučer čitajte OVDJE.

ISPOD STE MOGLI PRATITI NAJZANIMLJIVIJE TRANSFERE I GLASINE 20. SIJEČNJA

UNITED I BARCA U BORBI ZA MLADOG BRAZILCA

Manchester United i Barcelona bore se za 18-godišnjeg Gabriela Verona, talentiranog brazilskog nogometaša. Dosad je krilni nogometaš odigrao 34 utakmice za prvu momčad Palmeirasa. Zabio je deset golova i imao pet asistencija. Nedavno je potpisao ugovor s brazilskim klubom do 2025. godine, a odštetna klauzula u ugovoru iznosi 60 milijuna eura. U Palmeirasu žele njegovim transferom srušiti klupski rekord koji drži transfer Gabriela Jesusa za 32 milijuna eura u Manchester City.

MILAN KREĆE PO FIRPA 

Milan je u pregovorima s agentom Juniora Firpa, beka Barcelone. Calciomercato piše kako postoji šansa da Firpo već do kraja mjeseca dođe na San Siro. Barcelona za njega traži 20 milijuna eura, a Milan želi posudbu do kraja sezone i mogućnost transfera za 15 milijuna eura.

PAPASTATHOPOULOS OTIŠAO IZ ARSENALA

Sokratis Papastathopoulos više nije nogometaš Arsenala. Grčki branič nije u planovima trenera Mikela Artete, ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu. Za 32-godišnjaka su zainteresirani Napoli, Genoa, Fenerbahče, Betis...

MANCHESTER UNITED IDE PO MEDINU

Facundo Medina na listi je želja Manchester Uniteda, objavio je Daily Mirror. United već dugo prati 21-godišnjeg argentinskog stopera Lensa. Karijeru je počeo u Riveru, ali se nije uspio probiti u prvu momčad slavnog argentinskog kluba pa je otišao u manje poznati Talleres iz kojeg je prije pola godine za tri i pol milijuna eura potpisao za Lens.

KLOPP NAPADA

Liverpool želi dovesti 21-godišnjeg Leandra Barreira iz Mainza. Riječ je o veznjaku iz Luksemburga kojeg Nijemac posebno prati jer je i sam vodio Mainz na početku trenerske karijere.

POCHETTINOVA ŽELJA

PSG za 25 milijuna eura želi dovest Barceloninog desnog beka Emersona. Sport piše da Francuzi prate igrača koji je na posudbi u Betisu i da Mauricio Pochettino na kraju sezone želi dovesti Brazilca.

LISANDRO OPET U EUROPI

Iskusni argentinski napadač Lisandro Lopez trebao bi doći u Atalantu. Otići će iz Racing Cluba i u 37. godini zaigrati u Serie A.

KOVAČ PO MARCELA

AS piše da je Niko Kovač zainteresiran za Marcela. Real Madrid pustit će brazilskog beka nakon 14 godina. U Monacu bi trebao zarađivati šest milijuna eura po sezoni te potpisati na tri godine.

 

MILAN I DALJE AKTIVAN

Calciomercato piše da će Milan uskoro dovesti na posudbu Fikaya Tomorija iz Chelseaja. Riječ je o brzonogom braniču koji može igrati stopera i desnog beka.

ALABA U BARCELONU?

Iako je Marca u utorak pisala da je Davida Alaba potpisao za Real, njemački Sky donosi da se u igru uplela i Barcelona. Austrijskom defenzivcu istječe ugovor i može birati gdje će nastaviti karijeru. U Bayernu neće ostati.

Pročitajte više