Roma

U Romi počeli otkazi nakon nevjerojatnog propusta na utakmici

Foto: Guliver

ROMA je na svom terenu izgubila 4:2 od Spezije te ispala u osmini finala kupa. Međutim, utakmica je registrirana pobjedom gostiju 3:0 zbog nevjerojatne greške Rome koja joj se događa drugi put od početka sezone.

Na kraju regularnog dijela bilo je 2:2 i igrali su se produžeci gdje je Roma u 91. minuti zbog crvenog kartona ostala bez braniča Mancinija, a minutu kasnije i bez golmana Lopeza.

Romin trener Paulo Fonseca tada je umjesto igrača Cristantea uveo golmana Fuzata, što mu je bila peta i po pravilima posljednja dopuštena zamjena. Međutim, odmah zatim je i Pedra zamijenio Ibanezom, ali to mu je bila šesta, nedopuštena zamjena. Roma se s dva igrača manje i jednom zamjenom previše držala do drugog produžetka, ali je tada primila dva gola. 

Talijanski mediji javljaju da su nakon ovog propusta otkaz dobili team menadžer Gianluca Gombar i Manolo Zubiria koji je zadužen za sportski segment kluba. 

Romi se sličan, nevjerojatan kiks za tako ozbiljan i veliki klub dogodio i prije četiri mjeseca. U prvom kolu prvenstva kod Verone je igrala 0:0, ali je zatim susret registriran pobjedom Verone 3:0. Razlog je što je za Romu na toj utakmici igrao Amadou Diawara, koji je dva mjeseca ranije napunio 23 godine, zbog čega nije više mogao biti nogometaš iz kvote i s liste U-22 igrača, ali ga je Roma i dalje registrirala kao takvog, a ne kao seniora. 
 

Pročitajte više