CONOR MCGREGOR

Žena koja je optužila Conora za silovanje: Ugrizla sam ga, bacao me u zrak

Foto: EPA/EFE

CONORU McGregoru je prethodnih dana stigla nova tužba. Neimenovana žena ga je optužila za silovanje i tražila višemilijunsku naknadu, a sada su u javnost procurili novi detalji vezani uz taj slučaj.

"Stisnuo mi je vrat i rekao da se ovako on osjećao u kavezu kad je morao tapkati"

Naime, radi se o jednom starom slučaju koji datira još iz 2018. godine. Tužiteljica je sada odlučila protiv Conora podnijeti i privatnu tužbu, a tužilaštvu je opisala detalje navodnog silovanja.

"Odbila sam ga tu večer nekoliko puta, ali nije odustao. Uhvatio me u naručje i bacio u zrak tri puta. Nakon toga sam ga pokušala gurnuti i ugristi, ali mi je još jače stisnuo vrat i rekao da se tako on osjećao u kavezu kad je morao tapkati". 

U zahtjevu za tužbu piše kako traži oko dva milijuna eura naknade, kupnju nove kuće i podmirenje troškova liječenja. Žrtvu je majka navodno odmah odvezla u bolnicu, a bile su vidljive masnice na vratu, licu i dojci. Nakon par tjedana prijavila je napad policiji.

Istraga zasad potvrđuje Conorovu stranu priče

Dosadašnji tijek istrage ide Conoru u korist, s obzirom na to da se policijsko izvješće podudara s njegovom verzijom priče te protiv njega nije podnesena prijava. Nekoliko puta je priveden kako bi dao izjavu i zasad mu nije utvrđen nikakav krimen.

Neimenovana žena se, navodno, dopisivala s Conorom preko Instagrama nakon čega je pao dogovor da se nađu. Conorov vozač dovezao ju je u hotel gdje se našla s njegovim prijateljem, a putem je konzumirala kokain. Osoba navodi kako ju je McGregor silovao, a onda prisilio da legne u krevet pored njega.

Kada se probudila, Conor je već napustio sobu s njenom prijateljicom, a Conorov prijatelj ju je ponudio pićem. Prema policijskom izvješću, njih dvoje su imali spolni odnos, ali ona negira da se to dogodilo. Protiv Conorova prijatelja je također odlučila podnijeti prijavu u odvojenom procesu.

 

Pročitajte više