Ahmetović odgovorila: HDZ nastavlja po dobrom starom udbaškom receptu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SDP-OVA politička tajnica Mirela Ahmetović reagirala je na objavu HDZ-a u kojoj su joj poručili da je opet demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja. HDZ je na Facebooku odgovorio na njen raniji komentar da "Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja", referirajući se na uhićenje muškarca koji je ispod objave o dolasku predsjednika vlade u Maslenicu napisao da ga "treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone".

Njenu objavu prenosimo u cijelosti. 

"[HDZ PO DOBROM STAROM UDBAŠKOM RECEPTU]

Iznimno sam počašćena i radosna što sam na HDZ-ovim stranicama češće od narcisoidnog premijera. U karakterizaciji slučaja iz Zadra gdje je 72-godišnjak uhićen zbog 'omalovažavanja i vrijeđanja', kako je priopćila policija, nigdje nisam spomenula da je čovjek uhićen po premijerovom nalogu. Drago mi je što je to u svom odgovoru potvrdila kriminalna organizacija.

Čudim se što korumpirana gospoda iz HDZ-a imaju vremena odgovarati na 'pamflete'. No, od HDZ-a ne trebamo ništa drugo ni očekivati osim udbaškog glađenja perom premijerovog lika i djela. Kad bi barem tako orni bili u obnovi potresom pogođenog područja. Tada problem ne bi bile niti grude snijega niti pokvarena jaja", poručila je Ahmetović na Facebooku.

Pročitajte više