Auto probio ogradu na Poljudu i pao s velike visine. Tri osobe teško ozlijeđene

U SPLITU je oko 19:30 došlo do prometne nesreće. Naime, automobil je probio zaštitnu ogradu na Poljudu i zatim završio na krovu ispred donje strane stadiona, potvrđeno je Indexu. Prema prvim informacijama tri osobe su teško ozlijeđene. 

"Na zapadnoj strani Poljuda vozilo je s visine od šetnice završilo ispred ulaza u donji dio stadiona. Tri osobe se nalaze u automobilu", rekli su iz policije. Na mjesto događaja stigle su sve žurne službe, vatrogasci i Hitna pomoć kako bi im se pružila liječnička pomoć. 

Iz policije su za Index rekli da je automobil pao s velike visine. Zamjenica općinskog državnog odvjetništva rukovodit će očevidom na mjestu događaja uz asistenciju policije. Neslužbeno se kao mogućnost uzroka nesreće navodi utrka dva auta od kojih je jedan pao s visine odnosno sa šetnice. Neki svjedoci su prije pada automobila vidjeli i čuli da se vozila utrkuju nakon čega se dogodila nesreća.

"Mole se svjedoci/očevici navedenog događaja da osobno pristupe u Postaju prometne policije u Splitu, Put Plokita 81 ili da nazovu na  brojeve telefona 504-036 ili 504-010", rekli su iz policije. 

Pročitajte više