Bačić nakon hvaljenja Tomaševića: Dogodio mi se lapsus linguae. I to dva puta! Uf! 😡

Screenshot: N1

HDZ-ov Branko Bačić danas je na N1 televiziji dvaput slučajno nahvalio kandidata platforme Možemo! za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića.

Bačić je htio govoriti o HDZ-ovom kandidatu Davoru Filipoviću, ali je uporno izgovarao Tomaševićevo ime unatoč tome što ga je voditeljica jednom ispravila.

> HDZ-ov Bačić dvaput: Tomašević je najozbiljniji kandidat i budući gradonačelnik

Bačić se o svemu oglasio i na Fejsu.

"Škoro očekuje natječaj za predstavnika stanara!

Koliko god sam, u svom današnjem nastupu na N1, bio entuzijastičan prema Davoru Filipoviću, budućem zagrebačkom gradonačelniku, dogodio mi se lapsus linguae. I to dva puta! Uf! 😡Mislio sam da lapsus linguae može biti i simpatična pogreška. Dok me danas na svom fb-u nije razuvjerio Miroslav Škoro. Vječiti gubitnik. Od izgubljenih izbora za osječkog gradonačelnika, preko predsjednika države, predsjednika Vlade, a uskoro i izgubljenih izbora za zagrebačkog gradonačelnika! Bojim se da Miroslavu Škori ponestaje ideja za kandidaturu. Al, nikad se ne zna: možda se uskoro u njegovoj zgradi otvori natječaj za predstavnika stanara!" napisao je HDZ-ov Bačić.

Javio se i Miroslav Škoro

Kasnije se oglasio i Miroslav Škoro koji je napisao: "Što na umu, to na drumu."

"ŠTO NA UMU TO NA DRUMU!

U jednom od rijetkih napada iskrenosti, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić je izrekao koga u stvari podržava i obožava.

Ovaj istup je pravo objašnjenje stremljenja stranke bez ideologije u zajedničkoj velikoj ljubavi i koaliciji!

Očekujem nove ankete gdje će Tomašević/Filipović i dalje rasti u duhu buduće velike koalicije", objavio je Škoro na Fejsu.

Pročitajte više