Bivša saborska zastupnica: Nemojte se dat navuć na laži o Matijanićevoj smrti

Foto: Patrik Macek/Pixsell, Index

BIVŠA saborska zastupnica Ivana Ninčević-Lesandrić, koja je i sama imala prilično neugodno iskustvo s hrvatskim zdravstvom, reagirala je na Facebooku na smrt Vladimira Matijanića.

Njen komentar prenosimo u cijelosti.

"Povraća mi se od muke u kakvom sustavu živimo

"Već dva dana imam potrebu nešto napisati, al ne mogu, krenem pisati i dođe mi muka, i sad više ne mogu ni zaspat jer šutim, povraća mi se od muke u kakvom sustavu živimo, čovika nema, nema ga, gotovo, nema zato jer smo jadan i dvoličan narod koji se boji sjene svoje, bojimo se borit protiv nepravde jer neko će drugi, bojimo se reć riči jer izgubit ćeš posa, bojiš se napravit korak naprid jer nemoj se isticat, bojiš se svega jer nemoj da ja moran, neko drugi će - e pa tog drugog nema!

Najlakše je spustit glavu i pravit se da nije tvoj problem

Najlakše je spustit glavu i pravit se da nije tvoj problem, ali ako danas nije tvoj, sutra će bit tvoj!

I sama sam ušetala na hitnu, kao najnormalniji građanin uopće ne pomišljajući da trebam zvati nekoga jer sam eto bila zastupnica. Znamo dobro svi kako sam završila, al živa sam.

Ove laži od institucija i prozivanja, prošla na svojoj koži - nešto je najjadnije šta ti se može dogodit u životu i to upravo onda i od onih od kojih baš tada očekuješ pomoć.

Nemojte se dat navuć na laži, a bit će ih tek

A ovo šta Andrea sad prolazi - ne mogu ni zamislit, takvu bol uopće ne mogu zamislit, ali zato pravdu, pravdu možemo i moramo svi zajedno gurat. To je zaslužila svaka osoba na ovom svijetu, a posebno ona koja je živila za to. Nemojte se dat navuć na laži, a bit će ih tek, znam iz iskustva, sitite se samo da sutra ovo možete bit vi i maknite se više s te mrtve točke!

Ako ste se pomirili sa svojim životom, dajte ga bar napravite boljim svojoj dici, nisu oni krivi šta su im roditelji kukavice! Zaslužuju bolji život, puno bolji od ovoga da ti život ovisi o tome imaš li vezu il ne! Pa zar stvarno možemo najnormalnije živit s tim?"

Pročitajte više